Nieuws |

alle feiten en nieuwtjes over DutchWorkz

DutchWorkz Cloud Platform Partner | 11 juli 2017

DutchWorkz heeft zijn status als Microsoft Partner opnieuw weten te verhogen en bewijst hiermee expertise van het hoogste niveau in huis te hebben. Naast de in voorgaande jaren behaalde partner status Gold voor Application Development en Content and Collaboration, heeft DutchWorkz dit jaar de partner status op het gebied van Azure weten te behalen. Vanaf nu zijn wij bekend als Cloud Platform specialist.

Lees verder

DutchWorkz op SpinningEvent 2017 | 6 maart 2017

In navolging van 2016 fietsen ook dit jaar een aantal medewerkers van DutchWorkz mee met het SpinningEvent ten gunste van Villa Joep. Villa Joep zet zich in voor extra onderzoek naar neuroblastoom.

Lees verder

Microsoft Gold Partner 2017 | 6 jan 2017

DutchWorkz heeft zijn status als Microsoft Gold Partner opnieuw weten te verlengen en bewijst hiermee expertise van het hoogste niveau in huis te hebben waar klanten tevreden mee zijn. Naast de in voorgaande jaren behaalde partner status Gold en Silver, heeft DutchWorkz dit jaar het Gold Partnership verdubbeld met het vakgebied Application Development.

Lees verder

DutchWorkz Classico 2016 | 18 sept 2016

Op zondag 18 september is voor de derde editie keer de “DutchWorkz Classico” verreden. Ook dit jaar mochten we een zeer divers deelnemersveld verwelkomen. Klanten, Business Partners en ook DutchWorkz medewerkers stonden zondag aan de start van de 88 kilometer lange route door Groesbeek en Mook.

Lees verder

Contact us |

Bel, mail of bezoek ons