DutchWorkz Newz |

DutchWorkz Microsoft Gold en Silver Partner 2014-2015

DutchWorkz heeft zijn status als Microsoft Gold en Silver Partner opnieuw weten te verlengen en bewijst hiermee expertise van het hoogste niveau in huis te hebben waar klanten tevreden mee zijn.

Naast de in 2010 t/m 2014 behaalde Silver Web Development status, is DutchWorkz sinds vorig jaar ook bekroond met de Gold status voor Portals en Collaboration. Deze prestatie is te danken aan de DutchWorkz professionals die met succes projecten uitvoeren bij onze klanten. Voor klanten, maar ook voor partners, is dit het bewijs dat de DutchWorkz professionals op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Software Development.

Het Microsoft Partner Network (MPN) is hét netwerk voor partners van Microsoft dat hen helpt bij het realiseren van organisatorische doelen. In 2014 verscherpte Microsoft de regels voor deelname aan dit netwerk met als doel een duidelijk onderscheid te maken op competentieniveau. De aanduiding Gold maakt het voor eindklanten makkelijker een softwarepartner te kiezen die beschikt over het juiste expertiseniveau. Voor het behalen van een competentie moeten partners onder andere beschikken over gecertificeerde medewerkers en hoog scoren op klanttevredenheid.

logoMPNRGB-2.jpg

Contact us |

Bel, mail of bezoek ons