DutchWorkz Newz |

Techdays 2014

Ook dit jaar zijn we aanwezig zijn bij de Microsoft Techdays. Naast een stand zijn we met maar liefst met 10 collega’s aanwezig om samen nieuwe kennis te vergaren. Door o.a. gebruik te maken van de Techdays zijn we op de hoogte van de laatste technologie en kunnen we onze klanten beter adviseren

Xbox One winnen?

We komen graag met je in gesprek. Onze website geeft een beschrijving van wie we zijn, maar het beste is om face-to-face kennis te maken! Op deze manier zijn we connected en wellicht komt hier een langdurige (arbeids) relatie uit voort! We hebben ook dit jaar weer een leuke actie. Alle bezoekers van de Techdays die hun gegevens achterlaten maken kans op de Microsoft XBOX ONE (de). Deze verloten we onder de inschrijvingen. Klik hier voor de actievoorwaarden van de verloting.

Borrelen?

Een andere omgeving, een drankje erbij? De eerste TechDays dag sluiten we graag af met een borrel. Je bent van harte welkom! De borrel organiseren wij in Club Millers te Den Haag (Plein). Kom langs de stand om een uitnodiging te bemachtigen!

 

Techdays-logo.jpg

Contact us |

Bel, mail of bezoek ons