DutchWorkz Newz |

DutchWorkz Cloud Platform Partner

DutchWorkz heeft zijn status als Microsoft Partner opnieuw weten te verbeteren en bewijst hiermee expertise van het hoogste niveau in huis te hebben.

Naast de in voorgaande jaren behaalde partner status Gold voor Application Development en Content and Collaboration, heeft DutchWorkz dit jaar de partner status op het gebied van Azure weten te behalen. Vanaf nu zijn wij bekend als Cloud Platform specialist.


Deze prestatie is te danken aan de DutchWorkz professionals die met succes projecten uitvoeren bij onze klanten, en daarnaast ook nog de juiste certificeringen weten te behalen. Voor klanten, maar ook voor partners, is dit het bewijs dat de DutchWorkz professionals op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het Azure Cloud Platform en de uitdagingen die hierbij komen kijken op het gebied van Software Architectuur en Software Development.

Op dit moment werken wij aan een grote platform migratie waarbij een tiental .NET applicaties overgezet worden van een on-premise omgeving naar het Azure Cloud Platform. Hierbij adviseert DutchWorkz welke applicaties in aanmerking komen voor een verbeterslag door de inzet van de PaaS (Platform as a Service) oplossingen die het Azure Cloud platform biedt.

Microsoft Partner Network
Het Microsoft Partner Network (MPN) is hét netwerk voor partners van Microsoft dat hen helpt bij het realiseren van organisatorische doelen. Elk jaar verscherpt Microsoft de regels voor deelname aan dit netwerk met als doel een duidelijk onderscheid te maken op competentieniveau. De aanduiding Gold maakt het voor eindklanten makkelijker een softwarepartner te kiezen die beschikt over het juiste expertiseniveau. Voor het behalen van een competentie moeten partners onder andere beschikken over gecertificeerde medewerkers en hoog scoren op klanttevredenheid.

MPNlogo500GoldAzure.png

Contact us |

Bel, mail of bezoek ons