DutchWorkz Newz |

DutchWorkz tweevoudig Microsoft Gold Partner 2017

DutchWorkz heeft zijn status als Microsoft Gold Partner opnieuw weten te verlengen en bewijst hiermee expertise van het hoogste niveau in huis te hebben waar klanten tevreden mee zijn.

Naast de in voorgaande jaren behaalde partner status Gold en Silver, heeft DutchWorkz dit jaar het Gold Partnership verdubbeld met het vakgebied Application Development.

Deze prestatie is te danken aan de DutchWorkz professionals die met succes projecten uitvoeren bij onze klanten, en daarnaast ook nog de juiste certificeringen weten te behalen. Voor klanten, maar ook voor partners, is dit het bewijs dat de DutchWorkz professionals op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Software Development en Software Architectuur.

Het Microsoft Partner Network (MPN) is hét netwerk voor partners van Microsoft dat hen helpt bij het realiseren van organisatorische doelen. Elk jaar verscherpt Microsoft de regels voor deelname aan dit netwerk met als doel een duidelijk onderscheid te maken op competentieniveau. De aanduiding Gold maakt het voor eindklanten makkelijker een softwarepartner te kiezen die beschikt over het juiste expertiseniveau. Voor het behalen van een competentie moeten partners onder andere beschikken over gecertificeerde medewerkers en hoog scoren op klanttevredenheid.

logoMPN.png

Contact us |

Bel, mail of bezoek ons