Expertises |

Het DutchWorkz portfolio

Expertise 1

Software Development |

In het Software Development vakgebied bevinden zich de DutchWorkz professionals die (gecertificeerd) specialist zijn op het gebied van Microsoft Azure, Microsoft .NET, Back-end en Front-end development.

Lees verder

Expertise 3

Informatie analyse |

Binnen Business- en Informatie Analyse bevinden zich de DutchWorkz professionals die de problemen, processen en behoeften van onze opdrachtgevers inventariseren, analyseren en beschrijven.

Lees verder

Software Architectuur |

Binnen DutchWorkz hebben we de beschikking over gecertificeerde Software Architecten. Een Software-architectuur beschrijft de kerneigenschappen van de software en de relaties tussen de verschillende elementen waaruit deze is opgebouwd. Een juiste Software Architectuur is van groot belang. De architectuur is het startpunt voor het ontwerpen, implementeren en hergebruiken van componenten. Een verkeerde keuze kan verstrekkende (kostbare) gevolgen hebben.

Lees verder

Expertise 2

Project Management |

Binnen Project Management bevinden zich de gecertificeerde Project Managers. Als project manager geef je leiding aan eenmalige projecten met een tastbaar eindresultaat. Prince2 en IPMA zijn de hier geldende certificeringstrajecten. De theoretische methodische kennis is overigens geen keurslijf voor DutchWorkz Project Managers. In overleg met de klant wordt vooraf beschouwd welke elementen toegepast gaan worden. Enig pragmatisme is daarbij vaak noodzaak.

Lees verder

Telefoon

Testing |

Binnen Testing bevinden zich de gecertificeerde Test Professionals. Testers zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten. Doel van alle testen is het aantonen dat wijzigingen voldoen aan de vooraf gestelde system Requirements, functionele specificaties, user Requirements en acceptatiecriteria. Tmap en ISTQB zijn de certificeringstrajecten, toepasbaar op dit vakgebied.

Lees verder

Contact us |

Bel, mail of bezoek ons