Springtouwen

Er valt een mooie prijs te verdienen…

Beste DutchWorkzer en uiteraard ook Beste relatie van DutchWorkz,

Je bent niet voor niets op deze pagina terechtgekomen: jij hebt blijkbaar het DutchWorkz borrelpakket in ontvangst mogen nemen. Met dat pakket willen we je bedanken voor je inzet en je helpen om te ontspannen en te genieten van een lekker hapje en een lekker drankje. Gewoon omdat het al veel te lang geleden is dat we elkaar in levenden lijve hebben mogen ontmoeten (de begeleidende brief uit je borrelpakket vind je tevens hier).

Zoals je gezien hebt is er ook een springtouw in je borrelpakket gestopt. Daarmee willen we met een knipoog ook een lichamelijke uitdaging toevoegen, want bewegen is gezond, zowel voor lichaam als geest. Wil jij onderstaande lederen BBQ schort van Witloft winnen, dan hoef je alleen maar een leuk filmpje te maken van jouw springtouw-pogingen! Een speciale vak-jury gaat alle inzendingen beoordelen en komt in de eerste week van juli met een definitieve winnaar. Op deze pagina wordt de winnaar bekend gemaakt dus sla die bookmark op! 😉

Om je filmpje te delen, app deze gewoon even door naar jouw vaste contactpersoon, dan regelen wij de rest! Verder omlaag op deze pagina tref je trouwens een video met instructies voor beginners, alsmede een eerste video door DutchWorkerz gemaakt. Laten we vooral deze pagina vol maken met andere video’s!

Instructies voor beginners… 

Hieronder video’s van springende DutchWorkerz!