);
);
);
);
Dutchworkz logo

Vacature Software Developer

Software Developer

“Ik kwam voor het goede salaris, de interessante projecten en het beloofde eigenaarschap. Ik blijf om diezelfde redenen. Plus het teamgevoel, de korte lijntjes en de focus op persoonlijke groei. Ik wil eigenlijk ook de bierproeverijen noemen, maar weet niet of dat door de ballotage komt.” (jawel!)

Het onvermijdelijke intro

Developers die in driedelig grijs de dag doorzuchten? Ze bestaan. Vast. Ergens. Misschien sleutelt er as we speak wel eentje aan een ‘revolutionaire’ parkeerapp voor een gemeente waar betaald parkeren nog toekomstmuziek is. Bij Dutchworkz kom je die developers niet tegen, want onze collega’s zijn geen stofhappers. Kan ook niet, want Dutchworkz projecten maken meer impact dan een komeet op ramkoers en leveren een meetbare bijdrage aan het succes van onze klanten. Dat vraagt om developers met liefde voor innovatieve tooling en een grote mate van eigenaarschap en klantgevoel. Is het (wow!) net alsof we jou beschrijven? Nodig jezelf uit voor een (beloofd) goede kop koffie en ontdek of jouw carrière toe is aan onze projecten!

Als Software Developer...

Doe je niet alleen waar je (hopelijk) al heel erg goed in bent, maar word je daar ook nog beter in. Dat kan niet anders, want de projecten zijn complex en inzichten worden door je collega’s sneller gedeeld dan er containerized apps met Kubernetes worden gebouwd. Best vlot dus. 😉 Los van inhoudelijk spannend, zijn de projecten heel afwisselend. De afgelopen periode hebben we bijvoorbeeld software ontwikkeld om (verf)lakkleuren spot on te krijgen en de eiwitwaarde van voedingsstoffen te bepalen. Meer iemand van de namen? Opdrachtgevers als AkzoNobel, Schiphol, TNO en UMC Utrecht rollen de rode loper voor je uit. Ook fijn: we meppen je niet als een tennisbal over een willekeurig klantnet, maar speuren samen naar opdrachten die passen bij jouw ervaring, skills en ambities. Opdrachten die je uitdagen boven jezelf uit te stijgen dus. Soms solo, vaak samen met inspirerende collega’s en altijd als gewaardeerd lid van onze levendige development community.

Azure blauwe arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris van €4000 tot €6500 bruto per maand
 • Goed leasebudget (extra bij elektrisch rijden) of mobiliteitsbudget
 • Snelle laptop, dito smartphone, onkostenvergoeding en pensioenregeling
 • Kennisweekends, hackathons en veel andere evenementen die we graag afsluiten met een biertje
 • Lijntjes die zo kort zijn dat je er niet over kunt struikelen (behalve misschien na het bier)
 • Interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers: alles wat je doet, heeft impact
 • Development peers (ook ervaren mensen) die elkaar elke dag een beetje sterker willen maken
 • Veel ontwikkelmogelijkheden: als jij verder wilt, kom je verder. Beloofd.

.Net wat voor jou als je

 • Visual Studio, Azure en Git tot je vaste vriendenclub rekent
 • Copilot, Sonarqube en Resharper in ieder geval als goede kennissen beschouwt
 • Bij ‘QA’ meteen aan (liefst geautomatiseerd) testen denkt
 • Niet altijd puur toevallig op het toilet zit, als een klant vragen heeft
 • Jezelf wilt blijven ontwikkelen én de ontwikkeling van collega’s wilt versnellen
 • Deze vacature niet door Google Translate hebt getrokken. Behalve om የጨዋ ማጨብጨብ te lezen.
 • Niet extreem allergisch bent voor hop, mout en gerst

Meer weten? Van een toekomstige collega horen of deze vacature wel op waarheid is gebaseerd? 😉 Bel Robin 088-7789000 of mail jobs@dutchworkz.nl.

Je kan ook onderstaand formulier invullen, dan neemt Robin contact met jou op, ook als je nog niet alles van ons wensenlijstje afvinkt.

 

Solliciteer nu

Graag vertellen we je meer over een job als Software Developer bij Dutchworkz en maken we een afspraak om elkaar te leren kennen. Bepaal zelf of ons eerste contact per email of telefoon is.