);
);
);
);
Dutchworkz logo

DutchWorkz
Het tweede huis van .Net, Azure en DevOps experts

Ons verhaal

Werken bij DutchWorkz voelt als een vakantiehuisje binnenwandelen: vertrouwd én verrassend. Die vertrouwde omgeving is te danken aan onze omvang: met 30 mensen zijn we klein genoeg om collega’s de aandacht te geven die zij verdienen. Bovendien heerst er een (h)echt community gevoel: om van je peers te leren, hoef je het vakantiepark niet af. ;-)

Maar we bieden ook een setting waarin change een constante is. Omdat je werkt aan high-impact projecten voor wisselende, maar altijd aansprekende opdrachtgevers. En omdat je de ruimte hebt je te verbreden en te verdiepen. Ontwikkel je tot ultieme expert. Of ga voor een sierlijke spagaat tussen tools en technieken. Als jij thuis bent in .NET (Framework en Core) of Azure Integrations, heb je jouw tweede huis gevonden. Welkom bij DutchWorkz!

Waarom DutchWorkz ook voor jou werkt

  Samen realiseren we jouw ambities
  Yep, dat is een keiharde belofte. En één waar we keihard werk van maken. Of je nu een verdiepende training wilt volgen of een nieuwe tool wilt ontdekken: jouw ambities zijn ook de onze, want samen komen we sneller verder. Bovendien spar je met je DutchWorkz kennis-coach die je vaak faciliteert, soms een beetje challenget en altijd inspireert. …
  Opdrachten die passen
  Een door oma gebreide trui. Maar dan een die niet jeukt. Dat is hoe we willen dat je werk aanvoelt. En dus gooien we je niet blind over de projectschutting, maar speuren we onvermoeibaar naar opdrachten die aansluiten op jouw persoonlijke skill-set, ambities en wensen. Opdrachten ook die je uitdagen om boven jezelf uit te stijgen. Soms solo, soms samen met collega’s, maar altijd als gewaardeerd lid van een software development community waar je inspiratie kunt opdoen. …
  Surfen op de kennis tsunami
  Met opdrachtgevers als AkzoNobel, Schiphol, TNO en UMC Utrecht is de variëteit aan projecten enorm. En dat geldt ook voor de hoeveelheid kennis die we opdoen. Die kennis willen we graag behouden. Het uitwisselen van inzichten is bij ons dan ook bijna een officiële arbeidsvoorwaarde. En ja, onze tech-community staat open voor jouw ideeën! Dus als je graag mee-surft op de DutchWorkz kennis tsunami, kom maar op! …

Hoe denken ‘jouw’ collega’s over hun job bij DutchWorkz?

 • Armando - Fullstack Developer
  Captain Picard
  Cocktails
  Toen ik bij DutchWorkz begon voelde ik mij meteen op mijn plek. Er wordt echt samen met je gezocht naar een opdracht die bij je skills en interesse past. De vrijheid om mijzelf met trainingen te specialiseren in wat mij interessant lijkt zorgt er voor dat ik met veel enthousiasme kan werken aan mijn eigen ontwikkeling. Daarnaast geven de social gatherings en levendige kennissessies van enthousiaste, ervaren collega’s het gevoel dat je niet alleen binnen een team werkt, maar binnen één grote familie.
  Armando
  Fullstack Developer
 • Kamerplanten en Plantswapp
  Reizen
  Het eerste dat me opviel toen ik bij Dutchworkz kwam werken is hoe sterk de band tussen alle collega’ s is. Je komt niet terecht in een gewoon bedrijf, maar in een Dutchworkz-familie. Eentje die je helpt te groeien: er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en een hoop nieuwe dingen te leren, door middel van leertrajecten en kennissessies over allerlei onderwerpen. Ik werk met veel enthousiasme bij Dutchworkz en hoop dat nog lang te doen!
  Stephanie
  .NET Software Developer

Blije experts = mooie oplossingen

 • Werk aan projecten die een meetbaar klantverschil maken
 • Laat je inspireren door 30 diehard IT fanatics. En andersom!
 • Verrijk je LinkedIn profiel met topprojecten bij grote spelers
 • Hack your b*tt off tijdens spannende hackathons
 • Feest met collega’s die vrienden worden
Laat ons je terugbellen

Summer BBQ Event 2021

Benschop, Holland

Summer BBQ Event 2021

Benschop, Holland

Summer BBQ Event 2021

Benschop, Holland

Summer BBQ Event 2021

Benschop, Holland

Jobz waar je warm voor loopt

Wij hebben niet 1 specifieke vacature, maar wij breiden ons team graag uit met enthousiaste .NET en Azure specialisten. Of je jezelf nou kwalificeert als Junior, Medior of Senior: wij willen graag het gesprek met jou aan gaan. Ter inspiratie hebben we een aantal vacatures opgesteld, maar in principe is jouw nieuwe baan nog helemaal niet beschreven, dus voel je vrij om samen die omschrijving op te stellen! 

 

Enthousiaste .NET Developers

Ervaren Azure DevOps Engineers

 

 

Koffietijd? Don’t call us. We’ll call you. Beloofd!

Meer weten over DutchWorkz en DutchWorkerz? Als jij een impactvolle job ambieert: we serveren een goede bak koffie bij elk gesprek. Virtueel stomend. Of fysiek dampend. Dat is your call. Maar welke koffievariant je ook kiest: we’ll call you. Beloofd!