);
);
);
);
Dutchworkz logo

Onze filosofie? Continuïteit dankzij oprechte betrokkenheid

Het succesvol opleveren van ‘een’ software development project is een goede reden voor een feestje met onze opdrachtgever. Maar nog voor de kurk het plafond bereikt, is het alweer business as usual, want Dutchworkerz worden vrolijk van eenmalige successen en quick wins, maar nog vrolijker als we klanten duurzaam faciliteren. Kiezen voor Dutchworkz betekent dan ook kiezen voor een organisatie met passie voor hardcore tech, afgeblust met een flinke scheut klantbetrokkenheid. We staan voor:
Duidelijke communicatie, naar alle stakeholders
Microsoft Gold Partner skills
Schaalbaar, ​samenhangend IT-ecosysteem
IT experts met klantgevoel
Duurzame, co-creatie partnerships

.NET Maatwerk

De .NET Software Developers bij Dutchworkz maken van elk maatwerk project een succes. Gedegen kennis, veel ervaring en altijd up-to-date met de laatste technieken brengen zij de juiste kennis mee naar uw SCRUM-team. Onze developers zijn gecertificeerd en hebben elk hun eigen expertise. Zowel back-end als front-end en fullstack developers.

Azure Integration

Veel klanten blijven richting de cloud bewegen. Vooral op het gebied van Azure (maar ook AWS en Google Cloud) worden veel oplossingen gerealiseerd om van on-premise naar cloud te migreren. De mogelijkheden in de cloud zijn oneindig en zo geldt dat ook voor de kennis van de Dutchworkz Azure professionals: zij blijven zich ontwikkelen op het gebied van Azure Functions, Azure Logic Apps en alle andere tools die beschikbaar zijn in de Azure Suite.

Azure DevOps

De laatste jaren heeft een developer er meer taken bijgekregen. Niet alleen Dev (development) is van belang, maar ook kennis van Ops (operatations) is essentieel voor de dagelijkse werkzaamheden. DevOps, en daar bij ook de Microsoft suite Azure DevOps, zit daarom verweven in de dagelijkse gang van zaken bij elke Dutchworkz professional. Van Scrum boards tot Pipelines en Test rapportages: met Azure DevOps tillen we elk development project naar een hoger plan.

Managed Resources

Om opdrachtgevers te ontzorgen biedt Dutchworkz het managed resource model. In deze samenwerkingsvorm wordt door opdrachtgever aangegeven welke rollen gewenst zijn voor het IT team ten behoeve van het project en voorziet Dutchworkz in plaatsingen van de juiste kandidaten met passend profiel. Dit heeft als voordeel dat de HRM afdeling lean blijft en de klant zich kan blijven focussen op de ontwikkeling van core business.

De waarde die wij leveren

  Als een kameleon elke kleur natuurgetrouw namaken
  Of het nu gaat om auto's of vliegtuigen: wanneer lak gespoten wordt dan is het van grootst belang dat dit met exact de juiste kleur wordt gedaan. Elke afwijking is zichtbaar, het bepalen van de juiste kleur is precisie werk. Door middel van hoogwaardige software wordt deze exacte kleur bepaalt en wordt deze nagemaakt voor het beste resultaat zonder verlies van lak. …
  IOT Analyse "as-a-service" geeft toegang tot de meest geavanceerde formules
  Dankzij nieuwe analyse technieken is het mogelijk om snel eiwitwaarden te bepalen in voedingstoffen. De services maken het mogelijk om met een klein meetinstrument metingen te kunnen doen op elke locatie. In het verleden waren hier fysieke systemen op de meetlocatie voor nodig, maar dankzij cloud services in de vorm van API's worden deze metingen verwerkt en direct naar de gebruiker verzonden. …

Wat onze opdrachtgevers zeggen

 • AkzoNobel is pioneering a world of possibilities to bring surfaces to life. There’s a good chance you’re only ever a few meters away from one of our products. In order to maintain our global industry leader position we are inventing the future continuously. Not only in our paint product portfolio, but also in the related services and digital solutions. And this is where Dutchworkz fits in. A true partner working with us for more than a decade developing the most innovative IT solutions in “Color”.
  Pim Koeckhoven
  Technology Director Color, AkzoNobel
 • Prettige samenwerking met Dutchworkz. Snel, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En ze voorzien ons ook van de juiste professionals, niet onbelangrijk.
  Jeroen de Haan
  Hoofd ICT, DSW Zorgverzekeraar

Waar wij trots op zijn

 • Partnerships met opdrachtgevers van langer dan 10 jaar
 • Wij worden pro-actief betrokken bij resourcing
 • Microsoft Gold partner met tientallen gecertificeerde medewerkers
Neem contact met ons op

Wat onze experts zo speciaal maakt

 • Up-to-date kennis
 • Een hecht team dat actief kennis deelt
 • Passie voor performance
Neem contact met ons op

Koffietijd? Don’t call us. We’ll call you. Beloofd!

Meer weten over Dutchworkz en Dutchworkerz? Als je IT-professionals zoekt om bedrijfskritische projecten over de finish te slepen: we serveren een goede bak koffie bij elk gesprek. Virtueel stomend. Of fysiek dampend. Dat is your call. Maar welke koffievariant je ook kiest: we’ll call you. Beloofd!